ONS VERHAAL

EASY. HEALTHY. TASTY

Honest food that makes you feel good

GOED VOOR JOU, GOED VOOR DE WERELD

Net als jij geloven we dat eerlijke, gezonde en uitgebalanceerde voeding bijdraagt aan een actief leven vol energie en (veer)kracht. Daarnaast weten we zeker dat de aarde er ook een beetje beter van wordt, als we ons voedsel vooral lokaal en duurzaam produceren en bereiden.

Wij maken jouw lunch gezond en duurzaam door in onze eerlijke maaltijden pure seizoensgebonden en lokale ingrediënten te gebruiken, die we vervolgens afstemmen op jouw levensstijl. Check our menu and see what is in it!

FOODPRINT

WEET WAT JE EET!

PUUR EN EERLIJK ETEN

Qua eten is men de weg kwijt. Het eten in het algemeen is zover processed om de kostprijs omlaag te krijgen, dat de voedingswaarden verloren gaan en de smaak verloren gaat (of kunstmatig wordt gecreëerd). Bovendien raakt de aarde uitgeput en is de schade ten gevolge van verkeerd voedsel en vervuiling door verpakkingen enorm. 

Omdat we willen dat heel Nederland bij de keuze voor een snelle bezorg- of afhaallunch ook een gezonde en eerlijke keuze kan maken, zijn we FlowFood begonnen. Hier werken onze health chefs uitsluitend met goudeerlijke, lokale producten, die we zelf selecteren om er voor jou een heerlijke en gezonde lunch mee te bereiden.