WAAROM FLOWFOOD DE OPLOSSING IS

ONS VERHAAL

HEERLIJK & EERLIJK ETEN.

FlowFood biedt heerlijk én eerlijk eten als aantrekkelijk en gezond alternatief voor fastfood. 

FlowFood geeft je niet alleen een goed gevoel over wat je binnenkrijgt, maar ook over wat je achterlaat. Wij maken heerlijk eten dat ook nog eens eerlijk is: pure ingrediënten en eerlijke boeren. Dat goede gevoel zit ‘m niet alleen in het eten, want wij gebruiken geen plastic en onze foodchain is duurzaam: minimale ‘foodprint’ dus!

FlowFood is food that makes you feel good!

#FOODTHATMAKESYOUFEELGOOD

Fishy Salad GOFLOW

PUUR ETEN.

Qua eten is men de weg kwijt. Het eten in het algemeen is zover processed om de kostprijs omlaag te krijgen, dat de voedingswaarden verloren gaan en de smaak verloren gaat (of kunstmatig wordt gecreëerd). Bovendien raakt de aarde uitgeput en is de schade ten gevolge van verkeerd voedsel en vervuiling door verpakkingen enorm. 

Daarentegen is goed voedsel makkelijk als je teruggaat naar de natuurlijke manier van verbouwen, vangen en kweken (slowfood) en je eigen lichaam laat leiden in wat je nodig hebt

ONZE DROOMWERELD.

Wij zien een wereld waarin…
…gezond, lekker en makkelijk eten niet veel duurder hoeft te zijn dan fastfood en dat we daarbij een toonbeeld kunnen zijn van verantwoord ondernemen.  
 

Onze droom is om…
…een landelijke keten te bouwen van FlowFood Places waarmee we eerlijk, puur en gezond eten voor iedereen bereikbaar maken. Wij dragen bij aan een betere wereld door FlowFood op de kaart te zetten en in alles een direct zichtbaar voorbeeld te stellen van een duurzame bedrijfsvoering. 

Enjoy Immunity Soup goflowfood